Українські мінні тральщики візьмуть участь у міжнародних навчаннях у Британії - ВМС ЗСУ

Українські мінні тральщики візьмуть участь у міжнародних навчаннях у Британії - ВМС ЗСУ

Мінні шукачі "Чернігів" та "Черкаси", які національні ВМС отримали від Великої Британії, прибули до бази Королівського флоту в місті Портсмут, аби взяти участь у спільних навчаннях.

Про це повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ. 

Два шукачі мін Військово-морських сил Збройних сил України, які Велика Британія передала Україні у 2022 році, прибули до бази Королівського флоту в місті Портсмут, Англія, де планується проведення спільних навчань. Мова йде про мінні шукачі "Чернігів" та "Черкаси", які національні ВМС отримали від Великої Британії у 2022 році, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за останні 18 місяців екіпажі кораблів пройшли ряд навчань та тренувань з інструкторами Королівського флоту, брали участь у багатонаціональних навчаннях «Joint Warrior 23-II» та «Sea Breeze 2023».

У Портсмуті кораблі проходитимуть підготовку до навчань у водах Великої Британії з Королівським флотом та ВМС Сполучених Штатів Америки. В майбутньому набутий досвід стане в нагоді Україні під час взаємодії з країнами-партнерами за стандартами НАТО, - додали в пресслужбі.

Нагадаємо, Понад 100 га лісу за тиждень знищили росіяни на Лиманському напрямку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання
Українські підрозділи ВМС, ДПСУ та Повітряних сил провели масштабні навчання щодо посилення оборони спільно з Державною прикордонною службою.
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Loading...
Load next