За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання

За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання
Українські підрозділи ВМС, ДПСУ та Повітряних сил провели масштабні навчання щодо посилення оборони спільно з Державною прикордонною службою.

Зокрема військові навчання проходили з метою поглиблення взаємодії між відомствами та видами військ. Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил ЗС України.

"Нещодавно, визначені підрозділи Військово-Морських Сил ЗС України провели спільні тренування з підрозділами Державної прикордонної служби України та Повітряних Сил ЗС України щодо підсилення оборони з морського напрямку. Захід проходив з метою поглиблення взаємодії між відомствами та видами військ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема також зазначається, що з метою реагування на можливі загрози з боку противника, українські військові мають діяти із своїми побратимами, адже справа захисту держави з моря, повітря та суходолу є спільним завданням українських військових.

Нагадаємо, що Російська Федерація перекрила акваторію Чорного моря у трьох районах поблизу окупованого Криму, цим самим закривши доступ іншим іноземним суднам. Обмеження діятимуть від сьогодні, 24 квітня і до 31 жовтня цього року.

Читайте також
"Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021 "Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021
У Міністерстві оборони України уточнили, що жоден документ не було викрадено в результаті злому інформаційних систем ЗСУ.
Loading...
Load next