Зеленський відвідав у Чернівцях військових, які проходять лікування після поранень (ВІДЕО)

Зеленський відвідав у Чернівцях військових, які проходять лікування після поранень (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський відвідав у Чернівцях українських воїнів, які лікуються після поранень.

Про це він повідомив у соцмережі.

Завжди честь – бути з нашими захисниками, поспілкуватися, вручити нагороди. Дякую за службу, за захист нашої держави, - заявив Зеленський.

Зеленський нагородив воїнів орденами «За мужність» ІІІ ступеня, медалями «Захиснику Вітчизни» і «За військову службу Україні». Президент також відзначив медпрацівників госпіталю орденами Данила Галицького, медалями «За військову службу Україні» та «За врятоване життя».

 Пишаюся нашими медиками. Дякую за те, що повертаєте до життя наших військових, які боронять Україну. Дякую вам за цю боротьбу, - заявив він.

Нагадаємо, Співробітники ФСБ цькували та били українців на естонсько-російському кордоні - спецслужба Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next