В росії поїзди розфарбовують мілітаристськими принтами, щоб агітувати росіян іти в армію - ГУР

В росії поїзди розфарбовують мілітаристськими принтами, щоб агітувати росіян іти в армію - ГУР

Росія масштабує агітаційні заходи у регіонах, аби зупинити падіння кількості охочих йти на службу в армію. Для цього росіяни, зокрема, розфарбовують вагони пасажирських поїздів та електричок мілітаристськими принтами.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

Кремль спустив представникам російського режиму у регіонах вимоги виконати план весняного призову і не допустити його зриву, адже зниження кількості строковиків означатиме зменшення чисельності охочих підписувати контракт з російською армією.
 
У ГУР додають, що активізація інформаційного впливу на населення у РФ включає посилену глорифікацію військових та розповсюдження наративу, ніби строкова служба гарантує неучасть у бойових діях проти України.
 
Так, для агітації серед іншого залучають російську залізницю - вагони пасажирських поїздів та електричок розфарбовують мілітаристськими принтами, прославляючи військову службу, російську зброю та техніку.

Тож путінська Росія фактично копіює методи більшовицького агітпропу сторічної давнини з його "агітпоїздами", - заявили в ГУР.

Нагадаємо, В Україні блокуватимуть TikTok-акаунти з контентом, "який не варто переглядати", - ЦПД

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next