У НАБУ підтвердили початок розслідування щодо можливого витоку інформації

У НАБУ підтвердили початок розслідування щодо можливого витоку інформації

У Національному антикорупційному бюро підтвердили початок досудового розслідування щодо можливого витоку інформації.

Про це поінформувала пресслужба НАБУ у відповідь на коментар Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо обшуків у детектива антикорупційного бюро.

На підставі повідомлення за відповідною резолюцією директора НАБУ Управлінням внутрішнього контролю НАБУ розпочато досудове розслідування щодо можливого витоку інформації, – йдеться у повідомленні.

У НАБУ додали, що з початку реєстрації в Єдиному реєстрі досудових розслідувань "майже всі слідчі дії проводилися безпосередньо прокурорами САП, зокрема з залученням оперативних працівників Національної поліції".

Доводимо до відома колег в САП: у НАБУ було і є достатньо ресурсу для здійснення розслідування. НАБУ завжди гарантує незалежне, неупереджене та всебічне досудове розслідування і чекає від наших основних партнерів такого ж підходу, – зазначається у повідомленні НАБУ.

Нагадаємо, Рятувальники Торецька потрапили під обстріл під час перевезення поранених — МВС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото) Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото)
Суддю Чауса викрили на отриманні 150 тисяч доларів хабаря. Кошти виявили у двох скляних банках, одну з яких він закопував у дворі власного будинку.
Loading...
Load next