Рятувала сина від мобілізації: у Херсоні жінка вкусила поліціянта за руку

Рятувала сина від мобілізації: у Херсоні жінка вкусила поліціянта за руку

У Херсоні жінка намагалася перешкодити поліціянтам перевірити документи свого 23-річного сина і вкусила правоохоронця за руку, хоча хлопець за віком і не підлягає мобілізації.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

4 червня, приблизно опівдні на території ринку в Корабельному районі міста правоохоронці спільно з представниками ТЦК та СП відповідно до чинного законодавства здійснювали заходи з документування адміністративних правопорушень.

Як кажуть у поліції, один із чоловіків відмовився надавати будь-які документи, що підтверджували б його особу, і став поводитись агресивно. 

Саме тоді 60-річна жінка вкусила поліціянта за руку, а її 23-річний син утік. На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. 

За фактом нападу на поліціянта розпочали провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України — умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Санкція статті передбачає до п'яти років обмеженням волі або увʼязнення на той самий термін.

Керівництво Головного управління Нацполіції Херсонщини призначило перевірку щодо інциденту. Тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини події, внаслідок чого можлива додаткова кваліфікація дій її учасників.

Нагадаємо, Президент США розкрив своє особисте бачення миру в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі
На Херсонщині поліція встановлює обставини смерті співробітника Управління патрульної поліції.
Loading...
Load next