На Одещині після відвідування кафе отруїлися 8 дітей

На Одещині після відвідування кафе отруїлися 8 дітей

Поліціянти розпочали розслідування обставин харчової інтоксикації людей у місті Рені Одеської області, де після відвідування кафе отруїлися 9 людей, зокрема 8 неповнолітніх.

Про це повідомила поліція Одеської області.

Медики розповіли правоохоронцям, що до них протягом дня з ознаками харчового отруєння поступили 9 людей: шестеро дітей віком від 7 до 13 років, а також 38-річна мати з двома дітьми 10 та 12 років. Лікарі надали їм допомогу та відпустили додому на амбулаторне лікування.

Слідчі встановили, що всі пацієнти вживали їжу в одному і тому ж кафе міста, після чого їм стало зле і вони звернулися до медичного закладу.

Подію зареєстрували за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України — порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. За це загрожує штраф від 17 000 до 51 000 грн, або пробаційний нагляд до 3 років, або обмеження волі до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці призначили низку експертиз. Наразі намагаються встановити всі обставини події. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, МОН змінило умови вступу для бакалаврів, магістрів та аспірантів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей
В таборі на Одещині напередодні змагань отруїлися шестеро дітей віком від 8 до 10 років. Діти харчувались в їдальні на території закладу, однак згодом вони потрапили до лікарні із харчовим отруєнням та інтоксикацією.
У санаторії на Одещині отруїлось 30 дітей: МОЗ назвало причину масового отруєння У санаторії на Одещині отруїлось 30 дітей: МОЗ назвало причину масового отруєння
Масове отруєння дітей зафіксували у санаторії в селищі Сергіївка в Одеської області. Минулого тижня у цьому ж закладі напередодні змагань отруїлися шестеро дітей віком від 8 до 10 років.
У день призначення на посаду: на Одещині за хабарництво затримали полковника поліції У день призначення на посаду: на Одещині за хабарництво затримали полковника поліції
За даними слідства, поліцейський вимагав і отримав 4 тисячі доларів США за закриття кримінального провадження.
Loading...
Load next