До коаліції з повернення українських дітей входить вже 37 країн - Зеленська

До коаліції з повернення українських дітей входить вже 37 країн - Зеленська

До коаліції з повернення українських дітей входить вже 37 країн, днями до неї приєдналася Аргентина.

Про це перша леді Олена Зеленська розповіла в інтерв’ю журналістам з Аргентини, Бразилії, Колумбії, Мексики, Перу, Сальвадору та Чилі, повідомляє пресслужба Офісу Президента. 

Дружина Президента наголосила, що Росія продовжує приховувати дані та місце перебування українських дітей. Доступу до них не мають ані українські органи влади, ані міжнародні організації.

Протиставити російському свавіллю щодо беззахисних дітей можемо тільки спільні зусилля всіх вільних країн. Обнадіює, що Міжнародна коаліція за повернення українських дітей постійно зростає. Важливо, щоб усі країни світу якнайшвидше зрозуміли: права та захист українських дітей – це про права й захист їхніх дітей також, – зауважила Зеленська. 

Вона додала, що зараз до коаліції входять уже 37 країн. Днями до неї приєдналася Аргентина.

Під час інтерв’ю перша леді також розповіла про роботу з упровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» та діяльність Фундації Олени Зеленської. 

Нагадаємо, Європейський банк виділить €300 мільйонів на підтримку української енергетики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні викрили школярку, яка керувала суїцидальною групою у мережі В Україні викрили школярку, яка керувала суїцидальною групою у мережі
У Запорізькій області правоохоронці викрили ученицю 11 класу, яка була куратором суїцидальної групи у соціальній мережі.
На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.
Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці
Днями у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив 6-річного хлопчика.
Loading...
Load next