Нацгвардія перейде на сухпайки за стандартами НАТО

Нацгвардія перейде на сухпайки за стандартами НАТО

Національна гвардія України розробила нові зразки сухпайків за стандартами НАТО - вони наразі проходять тестування.

Про це повідомляє заступник командувача Національної гвардії з логістики, бригадний генерал Олександр Білоус в інтерв'ю Ukraine World News.

Ми допрацьовуємо новий зразок сухого пайка, в основу якого взяли сухпайки Польщі та США, тобто це натівські зразки, - заявив Білоус.

За його словами, фахівці намагалися зробити сухпайки не тільки смачними та поживними, а й зручними, щоб вони займали якомога менше місця. Тому у Нацгвардії, за словами заступника командувача,  відмовилися від скляних та металевих банок - використовують тільки термопаки.

Білоусов уточнив, що в нових сухпайках будуть передбачені м’ясорослинні та м’ясні консерви, печиво, джем, чай та кава. І, за стандартами НАТО, калорійність набору продуктів у них становитиме близько 4000 ккал.

Нагадаємо, Міноборони Німеччини планує значно збільшити резерв Бундесверу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх
За словами Єнса Столтенберга, можна очікувати нові наступальні дії.
"У нас немає однозначного рішення про членство України в НАТО" - Столтенберґ "У нас немає однозначного рішення про членство України в НАТО" - Столтенберґ
Генсек НАТО Єнс Столтенберґ визнав розчарування українців у зв’язку з обіцянкою членства в НАТО у 2008 році, яка через 13 років залишається невиконаною.
У Данії вандали розмалювали пам'ятник Шевченкові у російський триколор У Данії вандали розмалювали пам'ятник Шевченкові у російський триколор
У місті Копенгаген невідомі осквернили пам'ятник українському письменнику та художнику Тарасу Шевченку. Його розмалювали у кольори прапора Російської Федерації - білий, синій та червоний.
Loading...
Load next