Україна виконала всі кроки для початку переговорів про вступ в ЄС - Фон дер Ляєн

Україна виконала всі кроки для початку переговорів про вступ в ЄС - Фон дер Ляєн

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн підтвердила, що Україна виконала усі необхідні кроки для початку переговорів про вступ до ЄС до кінця цього місяця.

Про це вона сказала на Конференції з відновлення України в Берліні.

Фон дер Ляєн згадала про нещодавнє схвалення Україною плану реформ, проведення яких є умовою виділення багатомільярдної макрофінансової допомоги ЄС на найближчі роки.

У цьому контексті вона підкреслила, що Україна заслуговує на те, аби держави ЄС почали з нею переговори про вступ.

Україна виконала всі кроки, які ми визначили. І саме тому ми вважаємо, що ЄС повинен розпочати переговори про вступ з Україною вже до кінця цього місяця, – сказала фон дер Ляєн.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Від початку доби кількість бойових зіткнень зросла до 47

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців
Судно з албанськими мігрантами прямувало у Великобританію. Відомо, що мігранти спершу намагалися сісти на контейнерні кораблі в портах Іджмуйдена, Хук-ван-Холланда чи Роттердама
Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото) Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото)
Під час спецоперації в Одесі правоохоронці СБУ затримали трьох співорганізаторів наркобізнесу, які намагались ввезти в Україну кокаїн у бананах.
На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео) На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео)
Українські прикордонники викрили схему незаконної міграції, учасники якої переправляли через кордон в Україну, а згодом у ЄС вихідці з Південної Азії.
Loading...
Load next