Прем'єр Грузії обіцяє подбати про український народ попри "розбіжності" з владою

Прем'єр Грузії обіцяє подбати про український народ попри "розбіжності" з владою

Прем'єр Грузії Іраклій Кобахідзе на конференції з відновлення України в Берліні заявив, що розбіжності між українською та грузинською владою "не можуть завадити" наданню допомоги українському народу.

Заяву Кобахідзе наводить видання SOVA.

Про участь у конференції щодо підтримки України Кобахідзе, чия партія "Грузинська мрія" має вкрай напружені стосунки з Києвом, стало відомо напередодні.

Між владою є складнощі. Усе це призвело, по суті, до конкретних рішень. Серед них, як ви пам'ятаєте, було відкликання посла України з Грузії, фактична висилка посла Грузії в Україні з України.

Я б сказав, що це були необґрунтовані кроки, але, звісно, це не завадить нашому прагненню надати максимальну допомогу українському народу. Жодні політичні рішення не можуть завадити нашій відповідальності подбати про український народ, – зазначив він.

Партія "Грузинська мрія" і прем'єр Грузії зокрема звинувачують український уряд і країни Заходу в закликах до відкриття "другого фронту" на території Грузії і часто критикують керівництво України після початку повномасштабнго російського вторгнення.

Нагадаємо, США зняли заборону на постачання зброї для бригади НГУ “Азов”

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Саакашвілі насильно перевезли до в'язниці зі шпиталю (відео) Саакашвілі насильно перевезли до в'язниці зі шпиталю (відео)
На інцидент уже відреагувала Уповноважена Верховної Ради з прав людини — Людмила Денісова.
"Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео) "Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео)
За словами спеціалістів, Саакашвілі потребує реабілітації, тривалістю щонайменше 100 днів.
"Смерть була миттєвою": у горах Грузії трагічно загинув альпініст з України (фото) "Смерть була миттєвою": у горах Грузії трагічно загинув альпініст з України (фото)
Чоловік зірвався зі снігового схилу та впав в ущелину на висоті 3,4 кілометра. Місцеві лікарі у медзакладі лише констатували смерть українця.
Loading...
Load next