Юсов підтвердив одночасне ураження двох російських літаків Су-57

Юсов підтвердив одночасне ураження двох російських літаків Су-57

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов підтвердив, що вперше було одразу уражено два російських літаки Су-57.

Про це він повідомив у ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Стосовно ураження Су-57 на території держави-агресора. Це майже 600 км від лінії нашого кордону. Ми не коментували офіційно, чия це операція, але аналітики можуть робити свої припущення. Отже, стосовно підтвердження ураження ми можемо говорити про те, що один Су-57 має значні пошкодження, а інший - легші. Імовірно його можливо відновити в швидші терміни. Тим не менше, факт - уперше уражено літаки Су-57 і вперше уражено одразу два таких "нових" російських винищувачі - гордість рашистських повітряних сил, які піддаються ураженню, ‒ сказав Юсов.

За його словами, окупанти дуже довго намагалися вивести літаки на серійне виробництво і постійно переносили ці терміни. Наразі мова йде про штучні примірники і штучне виробництво кількістю до десятка.

Власне ворог намагався максимально приховувати і завищувати характеристики даного винищувача, називаючи його винищувачем п'ятого покоління, проте стосовно цього є сумніви. Побоюючись втрат та роботи українських повітряних Сил, Су-57 так і не перетинали лінію українського повітряного простору. Але вони використовувались активно в терористичних атаках українських цивільних об'єктів. Тому те, що уражені Су-57 - справедливо, закономірно, ‒ додав представник Головного управління розвідки Міноборони.

Нагадаємо, Британська розвідка проаналізувала дії росіян біля Часового Яру

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next