НАБУ і САП викрили експосадовця МВС у закупівлях за завищеними цінами на ₴16 мільйонів

НАБУ і САП викрили експосадовця МВС у закупівлях за завищеними цінами на ₴16 мільйонів

Національне антикорупційне бюро повідомило про підозру в розкраданні майна колишньому керівнику державної установи Міністерства внутрішніх справ. Про підозру повідомлено ще двом особам.

Про це повідомляє НАБУ.

За даними слідства, у 2020 році керівник державної установи Міністерства внутрішніх справ у змові з власником та директоркою приватного підприємства забезпечив укладення договору на постачання комп’ютерного обладнання на суму понад 26 млн грн, ‒ йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що це обладнання підприємство надалі закупило через фірми-прокладки у виробника за ринковими цінами та поставило замовнику за ціною, штучно збільшеною майже втричі. Унаслідок реалізації схеми державі заподіяно 16,6 млн грн збитків.

Директорку підприємства затримано, суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у сумі 3 млн грн.

Нагадаємо, Росіяни готують посібник для шкіл з "історії новоросії" - ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Справи Майдану: на Херсонщині затримали ексміліціонера, який організував теракт і вбивство мітингарів Справи Майдану: на Херсонщині затримали ексміліціонера, який організував теракт і вбивство мітингарів
На Херсонщині правоохоронці затримали колишнього працівника МВС, який організував терористичний акт та вбивство мітингувальників на Майдані під час Революції Гідності.
Loading...
Load next