У Шевченківському районі Києва сталася стрілянина

У Шевченківському районі Києва сталася стрілянина

У Шевченківському районі Києва сталася стрілянина.

Про це повідомляє поліція Києва.

Вживаються заходи із затримання нападника.

До столичної поліції на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці В. Ярмоли чути постріли. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного і районного управлінь поліції.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що до припаркованого на вулиці авто, у якому перебував чоловік з дружиною, підійшов невідомий та вистрілив у чоловіка, після чого втік. Жінка поранень не отримала.

На місці події працюють всі служби, вирішується питання надання правової кваліфікації, вживаються заходи із встановлення та затримання нападника.

Нагадаємо, Укрзалізниця за проєктом Світового банку отримала обладнання та техніки на понад $7 мільйонів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина по "хохлах": у Києві невідомий відкрив вогонь (відео) Стрілянина по "хохлах": у Києві невідомий відкрив вогонь (відео)
Чоловік нецензурно лаявся і коментував свої дії словами, що стріляє "по хохлах".
Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео) Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео)
Українські ЗМІ поширили інформацію про те, що на місці замаху на життя Сергія Шефіра правоохоронці виявили труп чоловіка. Однак, як виявилось згодом тіло насправді знайшли в іншому місці та загиблий зник ще два місяці перед нападом.
Loading...
Load next