У Києві військовий застрелив побратимів

У Києві військовий застрелив побратимів

Зранку, 3 жовтня, у мережі поширилась інформація про те, що вночі військовий зі свого автомата застрелив двох побратимів. За попередньою інформацією, трагедія сталась на вулиці Лаврська, що у Печерському районі столиці.

Від отриманих травм постраждалі загинули на місті. Місцеві ЗМІ пишуть, що військовий хотів уникнути покарання й намагався втекти з місця трагедії. Однак його затримали.

У поліції зазначили, що жодних деталей надати поки що не можуть. Проте наголосили, що: «Нині розслідується кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

Наразі встановлюються всі обставини. На жаль, ніяких деталей більше надати не можемо, — прокоментувала пресофіцерка Печерського райуправління поліції Києва Оксана Тищенко.

Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Києві Юлія Гірдвіліс зазначила, що триває досудове розслідування.

Як підтверджують у поліції, вночі загинуло двоє людей. Уже розпочате кримінальне провадження за 2 частиною 115 статті Кримінального кодексу України. Мовиться про вмисне вбивство.

Особу затримано, досудове слідство триває. Наразі вся інформація, – додала Юлія Гірдвіліс.  

Нагадаємо, На Буковині за дві доби шахраї ошукали місцевих на 115 тис. грн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео) У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео)
В якийсь момент дівчина, раптово, просто на очах у патрульних, вислизнула з огорожі балкону вниз і повисла на руках. Один із патрульних тим часом швидко схопив, затягнув на балкон й таким чином врятував їй життя.
Сутичка у Києві: невідомі побили та застрелили чоловіка Сутичка у Києві: невідомі побили та застрелили чоловіка
У Дніпровському районі Києва невідомі посеред вулиці побили та застрелили чоловіка. Кримінальне провадження поки не відкрито.
Loading...
Load next