Суд встановив заставу командувачу сил тероборони "Південь", який змушував військових будувати собі маєток

Суд встановив заставу командувачу сил тероборони "Південь", який змушував військових будувати собі маєток

Суд встановив 2 млн грн застави командувачу сил територіальної оборони “Південь”, який залучив бійців до будівництва власного маєтку.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За матеріалами ДБР Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід командувачу сил територіальної оборони “Південь” у вигляді 2 млн грн застави.

Прокуратура вже готує апеляцію, оскільки сторона обвинувачення просила суд обрати командувачу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави у 5 млн грн.

Як відомо, 3 червня 2024 року працівники ДБР у співпраці з СБУ повідомили про підозру командувачу регіонального управління сил територіальної оборони “Південь», який змушував підлеглих будувати йому приватний будинок. Посадовець залучив трьох військовослужбовців до будівництва свого маєтку ще у 2023 році. Вони понад рік будували дім для начальника, отримуючи при цьому доплати за нібито виконання бойових завдань на передовій.

Нагадаємо, У Дніпрі затримали паліїв автомобіля військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
2 місяці під вартою, або 340 тисяч гривень застави: водію з Харкова обрали запобіжний захід 2 місяці під вартою, або 340 тисяч гривень застави: водію з Харкова обрали запобіжний захід
Водія Toyota Land Cruiser, який збив двох 13-річних підлітків на проспекті Науки у Харкові, взяли під варту на два місяці з альтернативою застави у сумі 340 тисяч гривень.
У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото) У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото)
Харківський суд арештував одного з лідерів "Патріотів - За життя" Ширяєва. Його взяли під варту на 8 діб без права внесення застави.
Loading...
Load next