Суд дозволив вийти під заставу обвинуваченим у справі про вбивство добровольця Олексія Щербини

Суд дозволив вийти під заставу обвинуваченим у справі про вбивство добровольця Олексія Щербини

У жовтні минулого року між військовослужбовцем, який керував автомобілем "Hyundai", та водієм автівки "Lexus" виник конфлікт щодо першочерговості проїзду. Пасажири "Lexus" спочатку побили потерпілого, згодом водій автівки вистрелив у Олексія Щербину та втік з місця події разом із товаришами. Від отриманих травм військовий помер.

Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

Суд над фігурантами справи почався у травні. Сьогодні тримання обвинувачених під вартою продовжили до 12 жовтня 2023 року, водночас двом із них дозволили внести понад ₴800 тис. застави. У ЗМІ зазначають, що один із фігурантів уже вніс заставу.

Прокуратура обіцяє оскаржити це рішення суду.

Нагадаємо, Мешканець Чернігівщини катував співмешканку і двох її малолітніх дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото) Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч
Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, Богдан Санін, може внести за себе заставу у 277 тисяч гривень. Зокрема зазначимо, що Санін фігурує у справі іншого судді ОАСК - скандального Павла Вовка.
Loading...
Load next