У Києві затримали чоловіка, який пошкодив шість автомобілів, один із них - військових

У Києві затримали чоловіка, який пошкодив шість автомобілів, один із них - військових

У столиці поліцейські затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, пошкодив шість транспортних засобів у Оболонському районі міста, у тому числі авто військових.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Сьогодні до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в одному з дворів в Оболонському районі невідомий пошкодив припарковані біля будинку автомобілі, один з яких належить військовим. Поліцейські оперативно прибули на місце події та затримали зловмисника, - зазначили в установі.

Правоохоронці з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 35-річний киянин, який проживає неподалік.

Чоловік, перебуваючи напідпитку, рукою пошкодив лобове скло на чотирьох автівках та відбив дзеркала ще на двох. Мотиву свого вчинку порушник пояснити не зміг, - заявили у пресслужбі.

За цим фактом відділ дізнання Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Чоловіку готується оголошення про підозру, йому загрожує до 5 років обмеження волі.

Нагадаємо, Столтенберг у розмові з Байденом наголосив на необхідності довгострокової підтримки України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео) У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео)
Чоловік облив себе сумішшю і підпалив. На щастя, перехожі не пройшли повз і почали швидко гасити вогонь.
Loading...
Load next