На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото)

На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото)
Поліцейські та бійці Муніципальної варти завадили чоловікові скоїти суїцид. Причини такого вчинку наразі невідомі.

Біля Офісу Президента чоловік облив себе бензином та намагався скоїти суїцид. Інцидент стався вдень 30 вересня.

Про це повідомляє Муніципальна варта Києва.

Поліцейські та бійці Муніципальної варти оперативно відреагували, побачивши початок спроби самогубства, вони завадили чоловіку скоїти непоправне. Правоохоронці швидко загасили полум'я вогнегасниками.

Зазначають, що внаслідок інциденту чоловік не постраждав. Причини такого вчинку наразі не відомі. Також не повідомили чи викликали на місце подій медиків. 

 Муніципальній варті Києва зазначають, що інцидент стався біля самісінького Офісу Президента. Чоловік, чию особу правоохоронці не називають, намагався накласти на себе руки.

Після того, як небезпека для нього минула, патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Читайте також
Голову "Білоруського дому" в Україні знайшли повішеним у київському парку Голову "Білоруського дому" в Україні знайшли повішеним у київському парку
Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Серед основних версій смерті голови "Білоруського дому" – вбивство, яке намагались замаскувати під суїцид.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next