Поліція оголосила у міжнародний розшук фігурантів замаху на казахського журналіста у Києві

Поліція оголосила у міжнародний розшук фігурантів замаху на казахського журналіста у Києві

Столична поліція оголосила підозри виконавцям замаху на вбивство казахського журналіста, наразі вони у міжнародному розшуку.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Слідчі слідчого управління поліції Києва за процесуального керівництва Київської міської прокуратури оголосили про підозру за заочною процедурою фігурантам за ч. 2 ст. 15 п. п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України - в закінченому замаху на умисне вбивство, вчиненому на замовлення та за попередньою змовою групою осіб. Підозрюваних оголошено у міжнародний розшук та вживаються заходи з їх затримання, - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 18 червня до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Шевченківському районі міста невідомий вистрелив у голову журналісту - громадянину Казахстану, коли той разом із дружиною перебував в авто поруч із будинком, де він проживає.

Внаслідок отриманого вогнепального поранення 55-річного постраждалого у важкому стані госпіталізували до медзакладу, де він перебуває в реанімаційному відділенні.

До розкриття цього злочину були задіяні співробітники карного розшуку, фахівці кримінального аналізу, слідчі, криміналісти та інші служби. За результатами комплексу оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліцейським вдалося встановити, що до скоєння злочину причетні двоє іноземців 33 та 36 років.

За скоєння особливо тяжкого злочину чоловікам загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, У Швеції заявляють, що після її вступу в НАТО рф почала втручатися в роботу її супутникових мереж

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео) Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
Loading...
Load next