Зеленський присвоїв нові військові звання начальнику спецпідрозділу "Альфа" та його першому заступнику

Зеленський присвоїв нові військові звання начальнику спецпідрозділу "Альфа" та його першому заступнику

У 30-ту річницю з дня створення Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України президент Володимир Зеленський присвоїв нові військові звання начальнику спецпідрозділу Євгенію Хмарі та його першому заступнику Денису Килимнику.

Відповідні укази №372/2024 і №373/2024 з’явилися на сайті президента.

Євгенію Хмарі присвоєно звання генерал-майора.

Присвоїти військове звання генерал-майора бригадному генералу Хмарі Євгенію Леонідовичу – начальнику Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України, – йдеться в указі.

Денису Килимнику присвоєно звання бригадного генерала.

Присвоїти військове звання бригадного генерала полковнику Килимнику Денису Васильовичу – першому заступнику начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України, – йдеться в указі.

Нагадаємо, До комюніке Саміту миру за тиждень приєдналися ще шість учасників - Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next