У Кривому Розі перевірили повітря й воду після пожежі на коксохімі

У Кривому Розі перевірили повітря й воду після пожежі на коксохімі

Результати моніторингу за станом навколишнього середовища у Кривому Розі, де сталася пожежа на коксохімічному заводі, свідчать про нормалізацію ситуації.

Про це повідомила пресслужба криворізького відділення ДУ «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб».

Станом на ранок 24.06.2024 р. рівні зовнішнього гамма-випромінювання складають: по м. Кривий Ріг – 0,10-0,12 мкЗв/год, що не перевищує значень природного радіаційного фону, характерного для території міста (до 0,20 мкЗв/год), - йдеться в повідомленні.

За інформацією моніторингу, питна вода за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками у місті являється безпечною для споживання населенням.

Як відомо, вчора у повітрі спостерігалися незначні перевищення гранично допустимих концентрацій діоксиду азоту (0,22 мг/ м3, (при нормі 0,2 мг/ м3), аміаку (0, 26мг/м3, при нормі 0,2 мг/м3), сірководню (0, 0085 мг/м3, (при нормі 0,008 мг/м3).

Станом на 14.00 концентрації забруднюючих речовин вже були у межах гігієнічних значень. Ситуація контрольована, моніторинг продовжується.

Нагадаємо, Буданов: Ситуація на фронті буде складною щонайменше місяць

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Дніпропетровщині судитимуть правохоронця, який до смерті побив затриманого На Дніпропетровщині судитимуть правохоронця, який до смерті побив затриманого
Екскомандира взводу полку патрульної поліції у Кривому Розі, якого підозрюють у побитті до смерті 47-річного затриманого чоловіка.
На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку
Поліцейські порекомендували постраждалій "зіграти весілля" із вчителем-гвалтівником.
У Кривому Розі неповнолітній хлопець підпалив живцем свою вагітну дівчину (фото) У Кривому Розі неповнолітній хлопець підпалив живцем свою вагітну дівчину (фото)
Під час конфлікту 17-річний хлопець облив легкозаймистою речовиною свою 21-річну вагітну співмешканку та підпалив, після чого втік з місця події.
Loading...
Load next