У Кривому Розі знайшли мертвим родича покійних братів Павлових

У Кривому Розі знайшли мертвим родича покійних братів Павлових
Цивільна дружина Бориса Павлова повідомила поліції, що виявила свого чоловіка, Бориса Павлова, повішеним у власному будинку. Це вже третя смерть у родині Павлових за останній час.

Двоюрідного брата загиблих колишнього міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова та його брата Андрія, Бориса Павлова знайшли повішеним у власному будинку. Про це повідомила речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська, пише Суспільне.

За інформацією речниці, про це повідомила цивільна дружина Бориса Павлова, яка знайшла його повішеним у будинку. 

Новина доповнюється.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com 
 

 

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
"Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео) "Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео)
Депутат Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство.
Loading...
Load next