Кортеж Орбана потрапив у Німеччині в ДТП

Кортеж Орбана потрапив у Німеччині в ДТП

Кортеж прем'єр-міністра Угорщини потрапив у Німеччині в серйозну ДТП.

Про це повідомляє Bild.

По дорозі в аеропорт у Штутгарті кортеж Віктора Орбана потрапив у ДТП, в якій постраждали два поліцейських мотоцикли та автомобіль. Один поліцейський загинув, ще один отримав важкі поранення.

Аварія сталася до обіду, коли 69-річна жінка на своєму BMW не помітила обмеження, виставлені для проїзду колони прем'єр-міністра і врізалася в мотоцикл 61-річного поліцейського, який супроводжував машину Віктора Орбана. Другий поліцейський мотоцикл BMW від сили удару відкинуло на службовий автомобіль іншого поліцейського. Зайнявся бензин, який витік при ударі.

Внаслідок аварії обидва офіцери отримали важкі травми. 61-річний чоловік невдовзі помер у лікарні.

Віктор Орбан був у Німеччині на Чемпіонаті Європи з футболу. Напередодні ввечері він був на стадіоні, де спостерігав за перемогою збірної Угорщини у матчі попереднього раунду чемпіонату Європи проти Шотландії на арені у Штутгарті. Політик хотів повернутися до Будапешта близько обіду.

Щоб уникнути упередженості розслідування аварії проводитимуть не колеги потерпілих, а співробітники управління поліції іншого міста. Вони кличуть інших свідків.

Нагадаємо, Угорщина оскаржить рішення ЄС про виділення військової допомоги Україні із заморожених активів рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова
Жертву ДТП за участю кортежа Ярославського переїхали двічі — про це УП повідомили джерела в правоохоронних органах. Крім цього співрозмовник стверджує, що бізнесмен був на місці події.
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
Loading...
Load next