"Син залишився без батька": екс-дружина загиблого під колесами кортежу Ярославського вимагатиме компенсації

"Син залишився без батька":  екс-дружина загиблого під колесами кортежу Ярославського вимагатиме компенсації
12 лютого, Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова закликала Олександра Ярославського повернутися до України.

Колишня дружина 36-річного Максима О., який ввечері 9 лютого загинув під колесами кортежу бізнесмена Олександра Ярославського, планує вимагати компенсації як мати спільної із загиблим дитини. Про це жінка розповіла Depo.Харків.

Так, треба вимагати компенсації, бо син залишився без батька, — сказала Катерина.

А от що робив її колишній чоловік ввечері на трасі жінка не знає.

Що саме він там робив я не знаю, знаю тільки те, що у його матері там є будинок у Зарожному (село в Чугуївському районі Харківської області - ред.), але чому він там опинився я не знаю, — сказала Катерина.

Своєю чергою на своїй сторінці у Facebook харківський адвокат Євген Мельниченко, який спеціалізується на справах ДТП та захисті постраждалих в ДТП, розповів, що загиблий Максим О. одружився у 2013 році, "але його спосіб життя змусив його дружину подати позов про розірвання шлюбу ще коли їхньому синові не виповнилося й року. Позов завернули, але потім його було подано повторно, шлюб розірвали у 2015 році, присудили аліменти".

За словами Мельниченка, причиною розлучення Максима стала також наркозалежність та небажання лікуватися від неї.

Як вбачається зі змісту позову, спільне життя між сторонами не склалося у зв'язку з тим, що відповідач має наркотичну залежність. На прохання позивача пройти лікування відповідач не реагував, через це у сім'ї часто відбувалися сварки. Відповідач не брав участі у веденні домашнього господарства, ніде не працював і не надавав належної матеріальної допомоги сім'ї. У зв'язку з цим з травня 2014 року сторони перестали мешкати разом, наразі шлюбно-сімейні відносини між ними припинено, спільного господарства вони не ведуть, не піклуються про створення нормальних сімейних стосунків, у зв'язку з чим сім'я розпалася остаточно та примирення між ними неможливе, оскільки подальше збереження шлюбу суперечитиме їхнім інтересам. Майновий спір між сторонами відсутній, — цитує Мельниченко позов про розірвання шлюбу між подружжям.

Нагадаємо, у Харківській області на смерть збили чоловіка. За інформацією ЗМІ, це був автомобіль з кортежу впливового бізнесмена Ярославського, а після інциденту Ярославський вилетів з України.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Кортеж впливового бізнесмена Ярославського збив на смерть людину — ЗМІ Кортеж впливового бізнесмена Ярославського збив на смерть людину — ЗМІ
Бізнесмен спростовує, що за кермом автівки був він.
Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками» Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками»
Згідно з медичним висновком, водій вантажівки з напівпричепом перебував у стані наркотичного сп’яніння.
Loading...
Load next