У Маріуполі мігрант зґвалтував 15-річну дівчину ‒ Маріупольська міська рада

У Маріуполі мігрант зґвалтував 15-річну дівчину ‒ Маріупольська міська рада

Одна з місцевих жительок розповіла, що дівчину згвалтував "приїжджий чоловік з Середньої Азії". Інформація про інцидент з'явилася в окупаційних пабліках.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

При цьому, за словами жінки, судмедекспертизу було сфабриковано на користь звинуваченого. Ніби-то експерти проігнорували сліди побоїв та насилля, ‒ заявили у міській раді.

Жінка вважає, що експертів було підкуплено. Тепер вона боїться продовжувати боротися за справедливість. Боїться виступати з заявою й мати потерпілої.

Також у відомстві додали, що в окупованому місті вже неодноразово скаржилися на поведінку приїжджих мігрантів, які чіпляються до дівчат та молодих жінок. Але правоохоронні органи усе ігнорують, адже просто бояться протистояти міграційній політиці рф.

Нагадаємо, Керівники харківської фірми постачали продукцію в росію і сплатили там податків на мільйони гривень — СБУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування
Слідство триває, військовослужбовця оголошено в розшук.
Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео) Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео)
За усі злочини російські окупанти відповідатимуть або перед Міжнародним судом, або в нашій землі.
Рашисти зґвалтували свічкою 9-місячну дівчинку, трійнят 9 років й однорічного хлопчика – він помер Рашисти зґвалтували свічкою 9-місячну дівчинку, трійнят 9 років й однорічного хлопчика – він помер
Після звільнення від нелюдів у формі армії рф населених пунктів на Харківщині стало відомо про нові жахливі факти звірств.
Loading...
Load next