Зґвалтували вагітну: поліція викрила ще двох окупантів, які катували людей на Київщині

Зґвалтували вагітну: поліція викрила ще двох окупантів, які катували людей на Київщині

Українські правоохоронці оголосили підозру двом російським військовослужбовцям, які зґвалтували вагітну жінку, катували та грабували людей на Київщині. Повідомила Нацполіція.

Поліцейські... встановили ще двох російських військових, причетних до встановлених фактів знущань та жорстокого поводження з населенням під час окупації Київщини у березні цього року. Людей катували, утримували як заручників, грабували...

Поліцейські задокументували, що один із них разом із поки не встановленим російським військовим-гвалтівником, познущалися з вагітної жінки, внаслідок чого вона втратила дитину.

Також встановлено, що до цих злочинів причетні військовослужбовці 6-го танкового полку військової частини 93992 (Чебаркуль) 90 танкової дивізії центрального військового округу збройних сил рф.

За наявною інформацією, двоє озброєних окупантів удень на вулиці накинулися на місцеву мешканку, побили її, вибили зуби та, приставивши до спини автомата, змусили зайти до будинку, де зґвалтували.

Потерпіла сказала росіянам, що вагітна і благала її не чіпати, але це не зупинило нападників.

Особу другого співучасника злочину наразі встановлює поліція. Третій фігурант під час злочину перебував на вході в будинок, щоб не допустити сторонніх осіб.

Слідчі оголосили підозри двом військовослужбовцям - одному гвалтівнику і тому, що "стояв на варті" - у порушенні законів та звичаїв війни.

Покарання передбачає ув’язнення терміном до 12-ти років.

Нагадаємо, що в Мелітополі пролунали вибухи на заводі, де був штаб окупантів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування
Слідство триває, військовослужбовця оголошено в розшук.
Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео) Ґвалтують неповнолітніх та їдять собак: звірства рашистів на війні в Україні (відео)
За усі злочини російські окупанти відповідатимуть або перед Міжнародним судом, або в нашій землі.
Рашисти зґвалтували свічкою 9-місячну дівчинку, трійнят 9 років й однорічного хлопчика – він помер Рашисти зґвалтували свічкою 9-місячну дівчинку, трійнят 9 років й однорічного хлопчика – він помер
Після звільнення від нелюдів у формі армії рф населених пунктів на Харківщині стало відомо про нові жахливі факти звірств.
Loading...
Load next