У DeepState спростували повну окупацію РФ Часового Яру

У DeepState спростували повну окупацію РФ Часового Яру

OSINT-аналітики з DeepState спростували повну окупацію РФ Часового Яру. За їхніми даними поширена раніше інформація про захоплення міста не відповідає дійсності. Крім того, окупантам не дозволили закріпити позицї у населеному пункті Сотницький Козачок.

Про те, що РФ не змогла повністю захопити Часів Яр, йдеться у повідомленні команди DeepState. Аналітики підкреслили, що поширена речниками інформація не є правдивою.

Речники поширили інформацію про нібито повну деокупацію населеного пункту Часів Яр. Зазначена інформація щодо повної деокупації населеного пункту Часів Яр не відповідає дійсності, - йдеться у повідомленні.

Фахівці також додали, що ворог зайшов у мікрорайон Новий (Канал). Утім станом на сьогодні росіяни не контролюють його повністю. 

У цьому випадку варто зазначити і наголосити наступне, що мікрорайон Новий (Канал) зайнятий окупантами, але не весь. Повністю мікрорайон ворог не контролює, - повідомили аналітики. 

У також DeepState звернулись з проханням не розповсюджувати неперевірену інформацію, яка далека від істинної, а перед будь-якою заявою зайти в систему ситуаційної обізнаності і перевірити що відбувається насправді.

Нагадаємо, У Google Перекладачі з'явиться понад 100 нових мов, серед них ‒ кримськотатарська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next