Росіяни передають окремі цехи на підприємствах ТОТ у користування своїм військовим заводам - ЦНС

Росіяни передають окремі цехи на підприємствах ТОТ у користування своїм військовим заводам - ЦНС

Вцілілу промислову базу тимчасово окупованих територій України загарбники намагаються забирати для власних потреб і передають цехи захоплених заводів підприємствам ВПК РФ.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Окупанти передають цехи захоплених заводів на тимчасово окупованих територіях російським підприємствам ВПК. На низці об’єктів зафіксовано налагодження ремонтних баз ворожої техніки з залученням російських робітників у відрядженні, - йдеться в повідомленні.

Фіксуються також випадки виробництва другорядних та низькотехнологічних комплектуючих. При цьому робота відбувається з залученням місцевих.

Не співпрацюйте з окупантами і передавайте інформацію про тих, хто допомагає ворогу організувати виробництво, - заявили у ЦНС.

Нагадаємо, Зеленський: Припинення вогню можливе лише на міжнародному майданчику в присутності лідерів країн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next