У ДТП на Тернопільщині зіткнулося три вантажівки, автобус і два позашляховики: деталі

У ДТП на Тернопільщині зіткнулося три вантажівки, автобус і два позашляховики: деталі

Неподалік села Кам'янки, що на Тернопільщині, зіткнулися шість транспортних засобів, унаслідок чого постраждали люди.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Аварія трапилася вранці 10 липня на автодорозі Стрий - Ізварине. 

На даній дорозі не розминулися автомобілі Renault Duster та вантажівка Iveco. ДТП з матеріальними збитками оформляв екіпаж патрульної поліції. Як наслідок - на трасі утворився дорожній корок. Черги на проїзд очікував рейсовий автобус Vanhool, в якому перебувало близько сорока пасажирів, та автомобіль Kia Sportage. У цей момент дорогою рухався автопотяг MAN. Його водій не встиг загальмувати й вантажівка врізалася в Kia Sportage. Позашляховик за інерцією вилітає на смугу зустрічного руху та врізається у вантажівку Citroën, а автопоїзд, своєю чергою, протаранює ще й фуру та автобус, - йдеться у повідомленні.

До лікарні потрапили водій автопотяга, неповнолітній пасажир і кермувальник з Kia Sportage, двоє пасажирів з автобуса та пасажир з вантажівки Citroën.

Наразі триває слідство. Також вирішується питання про внесення даного факту до  Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Нагадаємо, Платформа United24 зібрала для «Охматдиту» ₴300 мільйонів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Loading...
Load next