На Хмельниччині 31-річна жінка вбила свого співмешканця

На Хмельниччині 31-річна жінка вбила свого співмешканця

Слідчі вже оголосили жінці підозру в умисному вбивстві.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

На Шепетівщині поліцейські затримали 31-річну жінку, яка вбила свого співмешканця. Слідчі вже оголосили жінці підозру в умисному вбивстві. За скоєне їй загрожує до 15 років ув’язнення. На період розслідування суд взяв зловмисницю під варту.

Подія сталася в селі Старий Кривин Нетішинської тергромади ввечері 10 липня. Під час застілля між 44-річним місцевим жителем та його співмешканкою розпочалась суперечка. Відтак жінка схопила кухонного ножа та вдарила ним чоловіка в груди.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Жінка викликала швидку. Медики, в свою чергу, повідомили про подію поліцію.

Правоохоронці затримали зловмисницю на місці події. Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили їй підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне жінці загрожує до 15 років ув’язнення. На період розслідування суд взяв її під варту.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Ердоган намагався вмовити Шольца скасувати заборону на продаж винищувачів Eurofighter

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки "Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки
В День закоханих жертва вживала алкоголь із мешканцем Дунаївців та його 14-річним сином.
"Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео) "Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео)
На Харківщині поліцейські затримали 18-річну дівчину, яка вбила свою новонароджену дитину.
"Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого "Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого
Затриману повідомили про підозру, запобіжний захід для неї поки не обрали.
Loading...
Load next