На Хмельниччині жінка обікрала 5 магазинів за дві години

На Хмельниччині жінка обікрала 5 магазинів за дві години

Правоохоронці оголосили підозру у крадіжці жінці. Поліціянти кажуть, що в жовтні 44-річна фігурантка впродовж двох годин обікрала п'ять магазинів у Нетішині, що на Хмельниччині.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

Так, поліція отримала повідомлення про крадіжки з побутових магазинів Нетішина майже одночасно. Під час перегляду камер спостереження правоохоронці з'ясували, що до цього причетна одна людина.

Підозрювана викрадала товари загального користування прямо з прилавків. Після скоєного непомітно залишала приміщення магазинів. Поліціянти встановили особу крадійки та з'ясували, що вона вчинила низку аналогічних злочинів у сусідній Рівненщині, — йдеться в повідомленні.

Слідчі оголосили жінці підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення від 5 до 8 років.

Нагадаємо, За рік Україна отримала майже 6 тисяч тонн енергообладнання в якості допомоги

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Самогубство чи випадковість: під Львовом поїзд на смерть збив жінку і чоловіка Самогубство чи випадковість: під Львовом поїзд на смерть збив жінку і чоловіка
Правоохоронці розслідують обставини події.
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
Loading...
Load next