РФ відправляє поранених окупантів на милицях на "м'ясні штурми" - The Telegraph

РФ відправляє поранених окупантів на милицях на "м'ясні штурми" - The Telegraph

Поранених російських солдатів знову відправляють на лінію вогню під час "м'ясних штурмів". Українська армія повідомляє про захоплення в полон росіян, які вже страждають від ран, отриманих у попередніх атаках.

Про це повідомляє The Telegraph.

Російським окупантам надають мінімальну медичну допомогу, перш ніж знову відправити в бій. Така тактика демонструє явну зневагу до піхотинців, оскільки російські командири кидають тисячі людей на передову в повільному і виснажливому літньому наступі.

Деякі росіяни були захоплені в полон, коли вони поверталися на поле бою на милицях.

Деякі поранені загарбники записали відео, на якому вони благають своїх начальників про належне лікування, оскільки отримують наказ повернутися в бій. Один солдат, який потрапив в український полон, вів бронетранспортер із закривавленими ганчірками над пораненим оком.

М'ясні штурмові загони часто складаються з піхотинців, звільнених в'язнів і калік. Багато з них просто захищають наступну хвилю солдатів у рамках тактики, спрямованої на відволікання і придушення України, а також на поступове завоювання територій. Українські солдати розповіли, що це "нормальна практика" - бачити поранених, які хитаються під час бою, і що українські військовополонені використовуються Росією як живий щит.

Нагадаємо, ГУР підтверджує, що російський льотчик після удару по «Охматдиту» передав розвідці документи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next