У Сомалі смертник влаштував теракт під час перегляду фіналу Євро-2024

У Сомалі смертник влаштував теракт під час перегляду фіналу Євро-2024

Смертник влаштував теракт біля кафе в центрі столиці Сомалі, де футбольні вболівальники дивилися фінальний матч Євро-2024. Загинули щонайменше п'ятеро людей, ще 20 зазнали поранень.

Про це повідомляє DW.

Потужний вибух біля кафе у місті Могадішо стався увечері в неділю, коли група відвідувачів зібралася там, щоб подивитися фінальний поєдинок футбольного турніру Євро-2024.

Зазначається, що спочатку повідомлення про кількість жертв були суперечливими, але державні ЗМІ з посиланням на представника місцевої поліції Абдіфатаха Адена Хассана поінформували, що щонайменше п'ятеро людей загинули і щонайменше 20 дістали поранення.

Поліція оточила район, яка знаходиться неподалік комплексу президентського палацу, відомого як Вілла Сомалі. Кафе, де стався напад, є популярним місцем відпочинку державних службовців.

За даними слідчих, вибухнув автомобіль, припаркований біля закладу. Наразі незрозуміло, чи перебував у момент вибуху у салоні автомобіля терорист-смертник. Зазначається, що вибух також завдав шкоди сусіднім будівлям.

Нагадаємо, ГУР підтверджує, що російський льотчик після удару по «Охматдиту» передав розвідці документи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поблизу аеропорту столиці Сомалі стався вибух: є загиблі Поблизу аеропорту столиці Сомалі стався вибух: є загиблі
Кількість жертв поки не відома.
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next