У Молдові викрили канал незаконного виїзду чоловіків з України

У Молдові викрили канал незаконного виїзду чоловіків з України

Прикордонна поліція Молдови заявила про затримання чоловіка, причетного до організації схеми незаконної міграції громадян України до країн ЄС.

Про це повідомляє News Maker.md.

За інформацією правоохоронців, затриманий входить до злочинного угруповання, яке організувало нелегальну міграцію чоловіків з України через Молдову і далі до країн ЄС.

Зазначається, що із 20 по 21 червня 15 мігрантів незаконно перетнули молдовський кордон у рефрижераторі. За це українці заплатили угрупованню близько $8 тисяч кожен. Потім підозрюваний на своєму автомобілі доправив п'ятьох осіб до Кишинева.

Як розповіли у Прикордонній поліції, 25 червня двоє громадян України прийшли на КПП Скулени і розповіли, як і коли вони прибули в Молдову.

Прикордонна поліція затримала одного підозрюваного у незаконному переправленні. Ним виявився 29-річний громадянин Молдови. Наразі він перебуває під домашнім арештом. Розслідування триває, правоохоронні органи розшукують усіх причетних до цієї справи.

Нагадаємо, В Україні повідомили про підозру у катуванні людей двом ФСБшникам із Криму

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next