Зеленський: Я не боюся президентства Трампа, якщо його виберуть — будемо працювати

Зеленський: Я не боюся президентства Трампа, якщо його виберуть — будемо працювати

Президент Володимир Зеленський заявив, що відносини України з Республіканською партією США розвиватимуться незалежно від того, хто стане новим очільником Сполучених Штатів.

Про це він заявив на брифінгу 15 липня.

Зеленський зауважив, що Україна має двопартійну підтримку та «потужні» відносини з республіканською частиною політикуму США.

Зокрема, Зеленський зустрічався з американськими губернаторами-республіканцями у штаті Юта під час візиту до США з нагоди саміту НАТО. За його словами, губернатори з повагою ставляться до України, українських воїнів та самого президента.

Я бачу, що відповідні відносини ми будемо розвивати незалежно від того, який буде вибір народу США в листопаді. Тут я великих загроз не бачу. Що стосується війни, яке бачення у потенційного президента Дональда Трампа — загальні речі мені зрозумілі. Думаю, якщо пан Трамп стане президентом, ми будемо працювати. Я цього не боюся, — сказав Зеленський.

Він додав, що українці переживають війну емоційно, а з боку Республіканської партії є невизначеність — у частини політиків більш праві й радикальні меседжі, хоча більшість підтримує Україну та її народ.

Нагадаємо, В Україні повідомили про підозру у катуванні людей двом ФСБшникам із Криму

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі списку РНБО: в Україні затримали "кримінального авторитета" з Росії Зі списку РНБО: в Україні затримали "кримінального авторитета" з Росії
В середині травня 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції проти кримінальних авторитетів і "злодіїв у законі".
Loading...
Load next