На Волині чоловік намагався перетнути кордон з підробленим пенсійним посвідченням

На Волині чоловік намагався перетнути кордон з підробленим пенсійним посвідченням

Чоловік завантажив бланк посвідчення в інтернеті й додав туди свої дані. Обвинуваченого оштрафували.

Про це йдеться у судовому Реєстрі.

На Волині затримали мешканця Харківщини, який з підробленими документами намагався перетнути державний кордон. Так затриманий завантажив бланк пенсійного посвідчення, на яких було зображення відтиску печатки "Пенсійний Фонд України" і за допомогою графічного редактора вніс в даний бланк свої анкетні дані та фото. 

Пізніше з цим посвідченням обвинувачений намагався виїхати до Польщі через міжнародний пункт пропуску "Устилуг", але прикордонники помітили, що документ має ознаки підробки і зупинили чоловіка.

Житель Харківщини визнав свою провину. Зважаючи на це, суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді штрафу. Чоловік має сплатити 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 гривень.

Нагадаємо, Наводив російські «КАБи» на позиції Сил оборони: затримано 49-річного прихильника рашизму

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next