Витік інформації: НАБУ завершило одне зі службових розслідувань

Витік інформації: НАБУ завершило одне зі службових розслідувань

Національне антикорупційне бюро України завершило службове розслідування за фактами можливих неправомірних дій з боку працівників НАБУ, зокрема щодо можливого тиску на викривача.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

Сьогодні скеровані листи щодо необхідності ознайомлення з його матеріалами службовим особам НАБУ, що фігурують у розслідуванні. Строк ознайомлення — 3 робочих дні, він може бути продовжений за заявою, але не більше ніж на 5 днів. Після цього матеріали направлять на розгляд Дисциплінарної комісії, - зазначили у пресслужбі.

У НАБУ пояснили, що дисциплінарна комісія на основі службового розслідування, яке здійснюється підрозділом внутрішнього контролю, складає висновок про наявність чи відсутність у діях працівника НАБУ дисциплінарного проступку та причин для його притягнення до дисциплінарної відповідальності з визначенням рекомендованого виду дисциплінарного стягнення.

Рішення про застосування дисциплінарного стягнення на підставі висновку Дисциплінарної комісії ухвалює директор Національного бюро. Зазначене рішення може бути оскаржено до суду (детальніше — ст. 28 Закону України "Про Національне антикорупційне бюро України").

Про всі наступні етапи НАБУ інформуватиме громадськість.

Нагадаємо, Для мобільних операторів спростили заживлення базових станцій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.
Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу
У ході проведення службового розслідування було виявлено факти порушення Юрієм Зонтовим військової дисципліни та умов проходження військової служби.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next