Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук

Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.

Колишній перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони, Олег Гладковський, вирішив судитись із НАБУ через оголошення його сина в розшук та переслідування його сім'ї.

Про це йдеться у заяві корпорації "Богдан", засновником якої є Гладковський.

"Дворічне переслідування родини Гладковських, яке мало місце у різноманітних формах процесуального терору має отримати правову оцінку – такою була реакція пана Гладковського на події останньої доби", - йдеться у заяві.

Окрім цього колишній перший заступник секретаря РНБО, Гладковський вимагає надати правову оцінку "неправдивих даних з боку НАБУ", які нібито антикорупційне бюро надає населенню під виглядом фактів. На його думку, насправді це є лише вільною думкою "на задану керівництвом правоохоронних органів тему". Зокрема Гладковський також вимагає об'єктивного розслідування справи, адже наразі він цього не бачить.

"Вже два роки НАБУ намагається довести провину членів родини Гладковських і на цьому шляху не гребує ані чорним піаром, ані провокаціями. Суспільству згодовують вигадані або домислені факти в угоду політичній доцільності", - зазначається у тій ж заяві.

Нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук одного з восьми підозрюваних у справі "Оптимумспецдеталь" сина Гладковського - Ігоря. Його звинувачують у корупційних схемах в оборонній сфері.

Читайте також
Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого
Вищий антикорупційний суд переніс засідання у справі "Укроборонпрому" проти Ігоря Гладковського, якого підозрюють у корупційних схемах в оборонній сфері.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
НАБУ оголосило в розшук Гладковського-молодшого через розкрадання і хабарництво НАБУ оголосило в розшук Гладковського-молодшого через розкрадання і хабарництво
Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук одного з восьми підозрюваних у справі "Оптимумспецдеталь" Ігоря Гладковського. Його звинувачують у корупційних схемах в оборонній сфері.
Loading...
Load next