Білорусько-польський кордон: фіксують агресивні дії мігрантів

Білорусько-польський кордон: фіксують агресивні дії мігрантів

За останні три дні, 19-21 липня, польські прикордонники зафіксували 90 спроб незаконного перетину кордону з боку Білорусі, найбільше 20 липня – 50 випадків.

Про це повідомляє Підляський відділ Прикордонної служби РП.

Нелегальні мігранти кидали через загородження на кордоні у бік польських патрулів каміння і гілки, але ніхто не постраждав.

Як зазначається, події, пов’язані з нелегальною міграцією, мали місце на ділянках, що охороняються прикордонними заставами в Біловежі, Наревці та Кринках. У зоні відповідальності прикордонної застави в Кринках загалом 20 осіб намагалися незаконно перетнути кордон через річку Свіслоч.

 Учора, 21 липня, в районі відповідальності прикордонної застави в Біловежі іноземці з білоруської сторони кидали у бік польських патрулів каміння та гілки. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, - заявили польські прикордонники.

Як зазначається, від початку цього року на ділянці, яку охороняє Підляський відділ прикордонної служби РП, до Польщі намагалися незаконно потрапити люди з 41 країни. За останню добу серед них були іноземці з Камеруну, Афганістану, Індії та Малі.

Нагадаємо, Кулеба назвав міністрам ЄС п'ять кроків для термінової допомоги енергетиці України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next