У Польщі чоловік із ножем напав на двох українських підлітків

У Польщі чоловік із ножем напав на двох українських підлітків

У понеділок, 22 липня, у польській столиці Варшаві чоловік напав з ножем на двох українських 15-річних підлітків. Дітей із важкими травмами доставили до лікарні, а нападника затримала поліція.

Про це повідомляє polskieradio24.

Чоловік 26 років напав на двох 15-річних українців. За неофіційними даними, нападник родом з Узбекистану. Зазначається, що він прибув на місце події з рюкзаком від компанії, яка займається доставкою їжі.

Діти отримали поранення рук і живота. З ними також були однолітки, які не постраждали.

Винуватця нападу поліція вже затримала. Під час втечі зловмисник нібито втратив свої речі, що дозволило поліції швидко вийти на його слід.

Інформацію про напад підтвердив офіцер поліції Каміль Соботка в інтерв’ю polskieradio24.pl: "Нам надійшло повідомлення, що сьогодні о 15:00 у Бродненському лісі стався напад з ножем".

Поліцейський додав, що мотиви нападника наразі невідомі. Інформації про поточний стан постраждалих підлітків і про те, в якій лікарні вони перебувають, немає.

За його словами, зловмисник затриманий, щодо нього вживаються заходи.

Нагадаємо, Ірину Фаріон провели в останню путь

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку
У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. На місце події прибули медики, які евакуювали постраждалих українців і госпіталізували їх до лікарні.
У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото) У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото)
Поблизу польського міста Люблін в аварію потрапив пасажирський автобус. Серед постраждалих були й громадяни України.
Loading...
Load next