Глава чеської контррозвідки назвав росію, Китай та Іран найбільшими загрозами для Європи

Глава чеської контррозвідки назвав росію, Китай та Іран найбільшими загрозами для Європи

Ситуація з безпекою у світі є надзвичайно серйозною, а найбільші загрози для Європи створюють росія, Китай і Іран.

Про це заявив глава чеської Служби безпеки та інформації (BIS) Міхал Куделка в інтерв'ю Чеському телебаченню.

Світ кипить і небезпечно балансує на межі глобального конфлікту, - сказав Куделка.

Серед поточних загроз директор BIS назвав загрозу для Європи з боку російського імперіалізму, диверсії та розвідувальні операції росії, Китаю та Ірану тощо. Це включає ворожу пропаганду, міграцію, загрозу ісламського тероризму, незаконну торгівлю зброєю, кібератаки, можливе зловживання технологією штучного інтелекту.

Нагадаємо, Фіцо запропонував Шмигалю «технічне рішення» щодо транзиту нафти російського «Лукойлу»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн
До списку іноземних держав, які скоюють недружні дії стосовно Російської Федерації від 13 травня, внесли лише Чехію та Сполучені Штати Америки.
Росія перекинула на Донбас своїх військових та 2 тисячі тонн пального Росія перекинула на Донбас своїх військових та 2 тисячі тонн пального
Протягом минулого тижня Російська Федерація завезла до окупованих районів Донецької та Луганської областей близько 250 своїх військовослужбовців та 2 тисячі тонн пального.
Loading...
Load next