Фіцо запропонував Шмигалю «технічне рішення» щодо транзиту нафти російського «Лукойлу»

Фіцо запропонував Шмигалю «технічне рішення» щодо транзиту нафти російського «Лукойлу»

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо поспілкувався телефоном зі своїм українським колегою Денисом Шмигалем. Під час розмови він поділився з ним «технічним рішенням» щодо питання заборони на транзит нафти російського «Лукойлу» українською територією.

Про це повідомив Фіцо в соцмережах.

За його словами, відновлення транзиту російської нафти є надзвичайно важливим для нафтопереробного заводу Slovnaft, оскільки альтернативні джерела нафти є дорожчими та можуть бути технологічно непридатними.

Тож Фіцо запропонував Шмигалю «технічне рішення», в якому мали б брати участь кілька держав, зокрема Словаччина. Більше деталей про рішення словацького прем’єра в урядовій канцелярії не навели.

Нагадаємо, У Резерв+ відтепер доступний статус бронювання

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Останнє у цьому році пленарне засідання: Шмигаль виступає з доповіддю у ВР (оновлено) Останнє у цьому році пленарне засідання: Шмигаль виступає з доповіддю у ВР (оновлено)
Прем'єр-міністр розповідає про успіхи та досягнення уряду в цьому році.
Loading...
Load next