Оперативники ліквідували наркосиндикат, серед затриманих був колишній правоохоронець

Оперативники ліквідували наркосиндикат, серед затриманих був колишній правоохоронець

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки (ДВБ) викрили міжрегіональний синдикат. Щомісячний обіг наркотиків складав близько 40 мільйонів гривень.

Про це повідомляє ДВБ Національної поліції.

Загалом було проведено більше 30 санкціонованих обшуків у Дніпропетровській та Запорізькій областях. Зокрема ліквідовано діяльність двох нарколабораторій.

Діяльність наркосиндикату організував 50-річний мешканець Запоріжжя разом зі своїми спільниками з Дніпропетровської області.

До злочинної діяльності вони залучили більше десятка чоловіків, які відповідали за збут і рекламу наркотичних засобів і психотропних речовин. Одним з учасників злочинної організації був колишній правоохоронець, - пише ДВБ.

Члени банди займались виготовлення, а також збутом наркотиків та психотропів у великих масштабах.

Щомісячний обіг наркосиндикату складав близько 40 мільйонів гривень.

Наразі підозру було оголошено 15 фігурантам. Також перевіряється причетність ще одного правоохоронця до діяльності злочинної організації.

Нагадаємо, В Україні від початку вторгнення рф загинули й були поранені 32 100 цивільних

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО) СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО)
Заходи із викриття та документування правопорушень проводили співробітники СБУ в м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.
СБУ ліквідувала канал контрабанди до РФ СБУ ліквідувала канал контрабанди до РФ
Майже 20 кг вибухової речовини перевозили у пасажирському автобусі.
У Харкові спалахнула пожежа: горіла адмінбудівля вокзалу (відео) У Харкові спалахнула пожежа: горіла адмінбудівля вокзалу (відео)
Спершу зявилася інформація про пожежу на вокзалі у Харкові. Згодом стало відомо, що горіла адміністративна будівля.
Loading...
Load next