Помер український журналіст, письменник і дослідник Антарктики Володимир Бочкарьов

Помер український журналіст, письменник і дослідник Антарктики Володимир Бочкарьов

На 85-му році життя помер український журналіст, письменник, дослідник Антарктики,  засновник і головний редактор журналу “Експедиція ХХІ” Володимир Бочкарьов.

Про це повідомили в Національному антарктичному науковому центрі.

Із превеликим сумом дізналися, що 4 серпня не стало Володимира Івановича Бочкарьова – багаторічного прессекретаря і керівника редакційно-видавничого відділу Національного антарктичного наукового центру, засновника і головного редактора журналу «Експедиція ХХІ», відомого українського журналіста і письменника. Людина енциклопедичних знань з тонким почуттям гумору, учасник антарктичних експедицій, носій живої пам’яті про історію полярних досліджень, він ширив ці знання і розвивав зацікавлення Антарктикою в дорослих і в молоді, — йдеться в повідомленні.

Володимир Бочкарьов був членом Спілки журналістів України, нагороджений її золотою медаллю “За особливі заслуги”. Є автором книги “Соло для Антарктиди… з оркестром”, в якій розповів  про п’яту українську експедицію в Антарктику на судні “Горизонт” (2000).

Нагадаємо, Байден скликав засідання з нацбезпеки через ймовірну атаку Ірану на Ізраїль

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині російські окупани розстріляли журналіста На Херсонщині російські окупани розстріляли журналіста
На Херсонщині окупанти розстріляли журналіста інформаційного щотижневика "Навколо тебе".
"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео) "Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)
Білоруська журналістка та блогерка Тетяна Мартинова та позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого нещодавно виключили із партії "Слуга народу" влаштували сварку у прямому ефірі.
Зробив вигляд, що спить: у Кривому Розі п'яний прокурор зніс автобусну зупинку та втікав на очах у поліції (фото, відео) Зробив вигляд, що спить: у Кривому Розі п'яний прокурор зніс автобусну зупинку та втікав на очах у поліції (фото, відео)
У лікарні в прокурора попередньо діагностували гостру алкогольну інтоксикацію.
Loading...
Load next