Близько тисячі шкіл цьогоріч розпочнуть навчання офлайн - Шмигаль

Близько тисячі шкіл цьогоріч розпочнуть навчання офлайн - Шмигаль

Кабінет міністрів затвердив три варіанти облаштування наземних укриттів, що дозволить близько тисячі шкіл вже цього навчального року розпочати очне навчання.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Важливо, щоб ми мали чіткі надійні стандарти безпечних шкільних просторів там, де неможливо використовувати підземні укриття і де це дозволяє безпекова ситуація. Для цього ДСНС та МОН спільно розробили три варіанти облаштування наземних укриттів, які сьогодні затверджуємо. Громади зможуть їх реалізувати залежно від потреби та рівня загроз у населеному пункті та регіоні. У підсумку близько тисячі шкіл вже цього навчального року зможуть розпочати процес очного навчання, - сказав він.

Шмигаль нагадав, що завдяки реалізації комплексної стратегії уряд прагне до кінця 2024 року повернути до безпечного офлайн-навчання 300 тисяч школярів. За його словами, наявність укриттів є головною передумовою для цього. Глава уряду додав, що цього року на будівництво укриттів виділили 2,5 млрд грн.

Нагадаємо, Німеччина залишається найбільшим платником внесків до ЄС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
У підручнику з української мови Авраменка помітили посилання на порносайт У підручнику з української мови Авраменка помітили посилання на порносайт
У шкільному підручнику з української мови для учнів 10 класу за 2018 рік міститься посилання, яке веде на сторінку порносайту. Зокрема автором навчальної книги є український педагог Олександр Авраменко.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Loading...
Load next