Шмигаль на тлі нових обстрілів закликав партнерів скасувати всі обмеження у підтримці України

Шмигаль на тлі нових обстрілів закликав партнерів скасувати всі обмеження у підтримці України

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав партнерів скасувати всі обмеження у підтримці України.

Про це глава уряду сказав на тлі сьогоднішнього масованого обстрілу України РФ.

Щодня російські терористи вбивають мирних людей. Ми ведемо війну за свободу й виживання, тому потребуємо більше зброї від партнерів, аби захиститися. Не повинно бути жодних обмежень на підтримку України, - зазначив він.

Шмигаль додав, що зранку Росія масовано атакувала дронами Ізмаїл на Одещині. Внаслідок обстрілу загинули троє людей, більше десяти зазнали поранень. Зруйновані житлові будинки.

Також ворог поцілив ракетою по районному управлінню поліції в Кривому Розі. Під завалами ще можуть перебувати люди. Пошкоджені житлові будинки поруч.

Нагадаємо, На Тернопільщині чоловік пошкодив могили військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next