Українська морська піхота показала як скидає російський триколор у селі Опанасівка на Курщині

Українська морська піхота показала як скидає російський триколор у селі Опанасівка на Курщині

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії.

Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційному фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

Морська піхота України разом з іншими підрозділами Сил Оборони в авангарді виконання бойових завдань у Курській області РФ. Воїни 501 окремого батальйону морської піхоти скидають триколорну ганчірку в селі Опанасівка, - зазначається у супровідному тексті.

На відео один український боєць скидає російський державний прапор з дерев'яного стовпа, після чого інший морпіх витирає об нього своє взуття.

Нагадаємо, Естонія хоче налагодити виробництво боєприпасів вже на початку наступного року

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next