У Молдові арештували організаторів схеми з перевезення ухилянтів

У Молдові арештували організаторів схеми з перевезення ухилянтів

Вісім мешканців автономного територіального утворення Гагаузії, зокрема двох співробітників Прикордонної поліції, помістили під попередній арешт на 30 діб.

Про це повідомляє NewsMaker.

Як зазначається у пресрелізі Прокуратури щодо боротьби з організованою злочинністю, у справі фігурують 10 осіб.

За даними слідства, вони організували схему нелегальної міграції чоловіків з України. За свої послуги отримували від €6 000 до €8 000 з однієї особи. Вісім фігурантів заарештовані на 30 діб. Ще двоє підозрюваних залишаться на волі під час слідства.

Нагадаємо, Зеленський: Ворог використовує територію ЗАЕС як майданчик для ударів по Нікополю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою
На Хмельниччині батько "виховував" та бив своїх дітей розпеченою кочергою. Внаслідок жорстокого поводження із дітьми суд обрав йому у якості запобіжного заходу тримання під вартою.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму
Російські літаки "долітались" до Криму. Український суд за клопотанням прокуратури АР Криму та міста Севастополя арештував 12 літаків російського авіаперевізника який здійснював польоти до закритого Україною пункту пропуску "Сімферополь-авіа".
Loading...
Load next