Військові моряки на сході сонця підняли прапор України в Одеському порту

Військові моряки на сході сонця підняли прапор України в Одеському порту

Військові моряки підняли Державний прапор України на всю висоту башти маяка в Одеському порту.

Про це ідеться на сторінці Військово-морськи сил Збройних сил України.

Військовослужбовці ВМС провели урочисті ритуали підйому Державного прапора України та Військово-морського прапора України на кораблях і катерах, в органах управління та військових частинах ВМС.

На сході сонця військові моряки на чолі з командувачем ВМС України віце-адміралом Олексієм Неїжпапою спільно з головою Одеської обласної військової адміністрації Олегом Кіпером, представниками Морської охорони Державної прикордонної служби України і духовенства за ініціативи команди громадського об'єднання "Вишиванковий фестиваль" підняли синьо-жовтий прапор розміром 18 на 4,5 метра на всю висоту башти маяка в Одеському порту.

Учасники заходу одними з перших привітали країну з Днем Державного прапора України.

Пізніше на площі навпроти Одеської ОВА відбувся офіційний ритуал підйому прапора.

В урочистостях взяли участь Неїжпапа, командири та керівництво складових Сил оборони України, дислокованих в Одесі, керівництво ОВА та органів місцевого самоврядування, жителі та гості Одеси.

Представники ВМС України також долучились до військово-патріотичних заходів, організованих місцевими громадами у місцях постійного базування і виконання бойових завдань підрозділів.

Нагадаємо, Кишинів вимагає від РФ деталей про "молдовського диверсанта", затриманого в Криму

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.
Loading...
Load next